BABOR SPA PÅ KLINIKEN

3 april 2014 blev Marie klar med spakursen i BABOR SPA i Kalmar. Det innebär att hon är utbildad i BABORs nya produktserie för kroppen och deras nya kroppsbehandlingar samt massage.
Jag kan varmt rekommendera denna massage som kallas EFFECTIVE TOUCH BODY MASSAGE
Effective Touch Body Massage kombinerar traditionella behandlingsmetoder med moderna tekniker som reflexologi, akupressur och segment terapi. Massagen återställer livsenergin i kroppen, löser spänningar speciellt i rygg och nacke samt ger ryggraden ökad rörlighet. Huden får ny vitalitet och kroppens egen förmåga till självläkning stimuleras. Effective Touch Body Massage ger en intensiv känsla av välmående och djup avslappning. Välj mellan 4 olika teman; energizing, relaxing, balancing, och shaping.
Marie Keller

Skriven av : Marie Keller