FÖRE BESÖKET
Du behöver inte tänka på något speciellt innan du kommer till konsultationen eller för din atlaskorrigering. Det är dock en fördel om du förberett dig genom att läsa om AtlasPROfilax på vår hemsida eller den officiella hemsidan www.atlasprofilax.ch

EFTER DIN ATLASKORRIGERING
Du kommer att få ett papper med en del tips och råd efter din atlaskorrigering. Om du inte upplever någon skillnad alls efteråt eller om du får en besvärlig träningsvärk så hör av dig snarast för en ny återbesökstid. Om atlaskotan inte kommit rätt gör vi en ny korrigering kostnadsfritt.

Massage
Efter en atlaskorrigering är det ofta nödvändigt att fortsätta med några massagebehandlingar för optimalt resultat. Vi har därför tagit fram ett specialerbjudande för dig som korrigerat din atlaskota. Erbjudandet bör utnyttjas inom en 3 månadersperiod. Massage 50min x 3ggr 1920:- NU 1300:- Vi har flera massagetekniker att välja mellan. Läs mer här. Din massageterapeut kan annars hjälpa dig att välja vilken massagebehandling som passar bäst för dina behov vid massagetillfället.

Mer information Läs mer på vår blogg här..