KUNDBERÄTTELSER

Se och lyssna på några av våra klienter som delar med sig av sina upplevelser och resultat efter någon/några av våra behandlingsmetoder på Kellerkliniken. En del gör det spontant och andra vill först tänka igenom och skriva ner vad de vill berätta. Vi gör inga klipp i filmen som kan tolkas negativt att vi klippt bort vad kunden säger. Kunderna berättar utifrån sin upplevelse och de resultat de fått, kunden är alltså inte alltid utbildad inom friskvård/sjukvård själva och kan prata i medicinska termer. Därför kan det förekomma beskrivningar om våra behandlingar som vi själva skulle formulerat annorlunda, i mer korrekta medicinska termer. 
Vi filmar endast de kunder som själva valt att göra inspelning och detta görs när kunden känner sig redo. En del gör det direkt vid återbesöket efter endast en enda behandling, andra gör det långt senare av olika skäl. Tex vid EDS/HMS då vi oftast lägger upp ett speciellt program som tar lite längre tid. Ibland låter vi det även medvetet ta lite längre tid så att man tydligare kan se att de goda resultaten håller i sig flera år senare.
Om man lider av dåligt minne/hjärndimma eller är nervös går det alldeles bra att läsa direkt från sina anteckningar.
Stort tack till alla er som deltar med kundberättelser!

Atlaskorrigering & massage: huvudvärk och stela muskler 

Atlaskorrigering ryggont

Atlaskorrigering, medicinska massageterapeutiska behandlingar, stabilitetsträning och livsstilsråd: EDS (Ehlers-Danlos Syndrom)

Atlaskorrigering mc-olycka: nackont, ryggvärk, yrsel, domningar och sömnsvårigheter.