Svensk klassisk massage är utformad för att stimulera blodcirkulationen, stärka musklerna och skapa en bättre balans mellan muskler och skelett. Massage används till exempel vid muskelspänningar, träningsvärk, svullnader, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling. Alla mår bra av beröring, för att inte tala om vad en skickligt utförd behandling kan åstadkomma för att öka människors välbefinnande!

Första besöket!
Vid första besöket ber vi dig fylla i en hälsodeklaration och därefter för vi journal för att kartlägga resultaten från varje besök. Massageterapeuten kan också komma att utföra tester som hållningsanalys, rörelsetester, funktionstester och palpering för att upptäcka eventuella dysfunktioner. Förslag på träningsprogram och stretchprogram samt rekommendationer av andra behandlingsmetoder som expempelvis AtlasPROfilax® eller radiofrekvens RF / infrarött ljus IL kan bli nödvändigt. Självklart är du även välkommen för en avslappnande massage utan behov av rehabilitering.

Handduksteknik
Under massage och spabehandlingar använder vi oss av en speciell handduksteknik vilket gör att du som kund aldrig behöver känna dig utblottad.

För en del människor är avslappning som bäst under tystnad medan andra får nya krafter av att träffa människor och samtala. Du väljer själv om du vill att det ska vara tyst under din massagebehandling eller inte.

Berätta också gärna för din terapeut om du föredrar en lättare eller mer djupgående form av massage.

Klassisk Svensk Massage

Massageterapeutisk behandling

Medicinsk massage

Idrottsmassage

Radiofrekvens RF & Infraröttljus IL

SPA-massage

Sittande massage

Skalpmassage

Ansiktsmassage