Svensk klassisk massage är utformad för att stimulera blodcirkulationen, stärka musklerna och skapa en bättre balans mellan muskler och skelett. Massage används till exempel vid muskelspänningar, träningsvärk, svullnader, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling. Alla mår bra av beröring, för att inte tala om vad en skickligt utförd behandling kan åstadkomma för att öka människors välbefinnande!

Idrottsmassage

För dig som tränar regelbundet och har extra behov av djupgående massage.
Uppvärmningsmassage
Återhämtningsmassage
Rehabiliteringsmassage

Kund: tränar regelbundet. Har oftast korta muskler men inte så mycket muskelknutor. Behov av muskelavslappning och blodgenomströmning.
Massage: lite intensivare massage som inte passar den kund som söker anti-stress massage och avslappning. Behandlingen går ut på att öka blodcirkulationen och dra ut korta muskler. Behandlingen varvas dock med långsammare och djupgående massagetekniker. Kan kombineras med fascia-massage med FAZER verktyg
Övrigt: Om det är djupgående massageteknik man är ute efter i kombination med muskulära besvär så är medicinsk massage mer att rekommendera. Alla massagegrepp som ingår i sport massage ingår även i medicinsk massage vid behov.