Svensk klassisk massage är utformad för att stimulera blodcirkulationen, stärka musklerna och skapa en bättre balans mellan muskler och skelett. Massage används till exempel vid muskelspänningar, träningsvärk, svullnader, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling. Alla mår bra av beröring, för att inte tala om vad en skickligt utförd behandling kan åstadkomma för att öka människors välbefinnande!

Massageterapeutisk behandling
En terapeutisk behandlingsform mot muskulära dysfunktioner, låsningar i bröstrygg / nacke / bäcken, tennisarmbåge, golfarm, migrän, ischias mm. Terapeuten arbetar med PNF-töjningar, akupressur, massage på specifika problemområden samt förslag på träning och stretchprogram. I många fall kan det vara nödvändigt att först konstatera att atlaskotan (samt övriga kotor) ligger i sitt rätta läge. Läs vidare om AtlasPROfilax®.
Ibland kombinerar vi även denna behandling med radiofrekvens, infrarött ljus eller fascia-massage för att uppnå ett snabbare resultat.

Kund: akut muskellåsning, frozen shoulder, musarm...
Massage: endast på specifika muskler som hör ihop med problemområdet
Övrigt: muskeltester, hållningsanalys, rörelsetester, PNF-töjning, eventuellt apparatur-behandling, tips på stretch-/träningsprogram