Svensk klassisk massage är utformad för att stimulera blodcirkulationen, stärka musklerna och skapa en bättre balans mellan muskler och skelett. Massage används till exempel vid muskelspänningar, träningsvärk, svullnader, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling. Alla mår bra av beröring, för att inte tala om vad en skickligt utförd behandling kan åstadkomma för att öka människors välbefinnande!

Klassisk massage

Svensk klassisk massage är världsberömd! Genom knådningar, glidningar och tryck löser massören upp spänningar i kroppen och ger skön avslappning. Massagen ökar cirkulationen, mjukar upp stela muskler samt ökar välbefinnandet genom positiv påverkan av  må-bra-hormoner. Terapeuten jobbar vid behov även med muskelpressur och triggerpunkter. Denna massage är bäst lämpad för en kund som önskar avslappning, och en lättare form av muskelknådning i förebyggande syfte. Denna behandling är godkänd som friskvård. Vid större muskulära besvär rekommenderas istället massageterapeutisk behandling, fascia-massage eller apparatur-behandling.

Vid bokning av 50minuter massage kan du välja om du vill ha en helkroppsbehandling eller fokus på rygg-/nacke eller ben.

Kund: inga större besvär men önskar massage i förebyggande syfte
Massage: helkropp eller uppdelat på önskat område ex rygg-/nacke. En lättare form av massage i muskelavslappnande syfte. Ingen djupgående massage som ex fascia-massage.
Övrigt: kan ingå en lättare typ av muskelpressur 

Skalpmassage
Härlig massage och akupressur i hårbotten samt axlar/nacke som mjukar upp stela muskler. Passar perfekt att kombinera med massage och andra spabehandlingar.