NORRTÄLJE TIDNING

NORRTÄLJE TIDNING

REPOTAGE I NORRTÄLJE TIDNING 2010

Norrtälje tidning kom till min mottagning i Norrtälje vid den tidpunkt jag utbildade mig till atlasspecialist. De skrev ett repotage om AtlasPROfilax-metoden, hur jag själv fått hjälp och att vi sökte 100 frivilliga personer till kostnadsfria elevbehandlingar. Idag får man åka till Tyskland om man vill gå utbildningen, men vid det här tillfället kunde jag vara med och arrangera det för första gången i Sverige. Anledningen till detta var att de andra deltagarna kom från Norge och Finland och det blev lättast för de flesta att träffas i Sverige. Men vi hade även en kursdeltagare som kom ända ifrån Australien. Det var sista delmomentet i utbildningen då vi skulle göra elevbehandlingar inför vårt slutprov.

En gång om året arrangeras ett internationellt möte för alla atlasspecialister. Vi får lyssna till läkare, forskare och andra specialister från hela världen som delar med sig av sin kunskap, forskning och erfarenheter relaterat till atlaskotan. Vi får dessutom träffa andra atlasspecialister och dela med oss av varandras arbetserfarenheter och funderingar. Riktigt inspirerande!

Atlaskorrigering är inte bara till hjälp för personer med whiplash, utan kan även hjälpa mot besvär som migrän, huvudvärk, yrsel, illamående, ryggont, nackbesvär, domningar, käkbesvär, dålig blodcirkulation, bäckenrotation med olika benlängdsskillnad osv.

 

 

 

 

Marie Keller

Skriven av : Marie Keller

1000 Tecken kvar