ALOE VERA

Aloe Vera innehåller en mängd vitaminer och mineraler, inklusive den för växtriket ovanliga B12-vitaminen. Detta gör Aloe Vera Gel värdefull för både vegetarianer och veganer. Folsyra, som är viktig för kvinnor som vill bli gravida, finns naturligt i gelen. Den innehåller 7 essentiella aminosyror, som medverkar till friska cellers tillväxt, och som kroppen inte själv kan producera.

Det finns så många näringsämnen i denna dryck, att det är svårt att katalogisera alla välgörande egenskaper, som rapporterats. En sak är säker, och det är, att aloe vera gel har haft ett stort positivt inflytande på många människors hälsa. Det beror delvis på gelens adaptogeniska egenskaper, d.v.s varje kropp drar den fördel av gelen som den behöver.

Nöjda kunder har rapporterat förbättringar inom en rad områden; tex matsmältningsproblem, (främst Colon Irritabile och tarmfickor), hudåtkommor (eksem, psoriasis och akne) samt reumatism och astma. Plantan har inte helt oväntat fått smeknamnet "Mirakelplantan," just för att den ingriper på så många olika sätt. Även de som inte har några speciella problem med sin hälsa rapporterar att deras allmäntillstånd förbättrats.
Marie Keller

Skriven av : Marie Keller

1000 Tecken kvar