Här kan du följa de senaste uppdateringar om vad som händer hos oss. Allt från öppettider, konsultuppdrag, resor, produktleveranser, event, specialerbjudanden, tävlingar och information om nya behandlingar osv.

Varmt Välkommen!

BETALA MED KORT

BETALA MED KORT

På KELLERKLINIKEN kan du betala med kort. Många av våra klienter betalar också via WELLNET Hälsoportal. Kontakta oss om du vill betala med faktura då vi har särskilda bestämmelser för detta. Om du dessutom vill redovisa någon av våra behandlingar som friskvård så ta reda på alla uppgifter FÖRE ditt bokade besök. Det finns regler enligt Skatteverket men förutom det har många företag sina egna regler och rutiner och dessa kan vi inte känna till. Lämna korrekt information då vi inte kan göra några justeringar efteråt. 

10850132 762490040466843 9206236138565532319 n

OMORPHIA 20

OMORPHIA 20

10 juni 2015 blev Marie färdigutbildad till auktoriserad omorphiaterapeut. Apparaturen är en multimaskin och man kan med hjälp av radiofrekvens (RF), infrarött ljus (IL), kavitation (ultraljud),vaccummassage och mekanisk massage utföra rehabmassage, fettreducering, cellulitbehandlingar och ansiktsbehandlingar.

Läs gärna mer under APPARATUR-BEHANDLINGAR.

HÄLSOVECKA I KÖPING

21-28 juli deltog jag under en hälsovecka utanför Köping. Det var en otroligt inspirerande vecka. Vi erbjöd massage, sjukgymnastik, vattenbehandlingar, blodprover, hälsoanalyser, träningsprogram, matlagningskurser, personlig rådgivning, läkarsamtal, promenader, föreläsningar och mycket mer, samt fick äta god hälsosam mat.
Själv utförde jag massagebehandlingar och föreläste om massage. Och när jag inte hade några arbetsuppgifter kunde jag delta på de flesta föreläsningar som var otroligt inspirerande. Ett fantastiskt gäng att arbeta med och supertrevliga gäster.

EUROPEAN HEALTH CONFERENCE IN PRAGUE

EUROPEAN HEALTH CONFERENCE IN PRAGUE
29 april - 4 maj 2013 befann jag mig på European Health Conference i Prag. Det var intressanta möten från morgon till kväll samt att man fick välja workshops under tre dagar som intresserade en lite extra. Alla workshops var dock intressanta så valet var inte lätt för egen del men valde till sist "Depression Recovery 1 och 2" samt en workshop om Cancer.
På torsdagen hade jag och några till beställt en tourtrip med båt och promenad genom Prag. Otroligt fin stad, inspirerande föredrag och trevliga möten med människor från hela världen. Från Sverige var vi ca ett 20-tal personer.

VÄLKOMMEN TILL KELLERKLINIKEN

VÄLKOMMEN TILL KELLERKLINIKEN

Välkommen till vår nya hemsida och blogg! Jag har arbetat som terapeut sedan 2005 och har fått uppleva många fina minnen under den här perioden. Allt från utbildningar, kurser, olika arbetsplatser på både spa- och gymanläggningar, salonger, kliniker och friskvård ute på företag. Hälso- och skönhetsmässor, resor, event och annat spännande. Jag fullkomligt älskar att gå på behandlingar på min fritid och passar på så ofta jag kan. Jag satsar även på att uppdatera mina kunskaper genom att ständigt gå utbildningar, kurser och besöka hälsomässor osv.

Jag hoppas att jag kan inspirera vidare till att hjälpa dig och andra att leva ett hälsosamt liv!
Hälsningar
Marie Keller