Läs här om de senaste trenderna inom spa. Vi arbetar endast med produkter och behandlingar av högsta kvalitet som främst är resultatinriktade men även upplevelserika.

Varmt Välkommen!

UTFÖRSÄLJNING 24K GULDKOLLAGENMASKER

UTFÖRSÄLJNING 24K GULDKOLLAGENMASKER

24 KARATS GULDKOLLAGENMASKER
En anti-age mask som fördröjer hudens för tidigt åldrande, återfuktar och ökar hudens fasthet och lyster samtidigt som den lämnar huden mjuk och len. En silkeslen och lätthanterlig ansiktsmask som återfuktar huden. Maskerna som innehåller äkta 24 karats guld är noggrant utvecklade för att återge huden sin fuktighet, som resultat ökar hudens fuktighet upp till 92 %.  I skönhetssalonger och spas runt om i världen bidrar dessa ansiktsmasker med att bekämpa tecken av för tidig åldring av huden. Ansiktsmaskerna stöder hudens naturliga förmåga att bryta ner kroppens viktiga kollagen och elastin, de förminskar porerna och absorberar toxiner. Resultatet är en fastare och jämnare hud då fina linjer och rynkor jämnas ut.

De silkeslena, mjuka guldkollagen ansiktsmaskerna som får sin doft av rosens eteriska olja absorberas fort av huden. Maskernas näringsämnen gör huden fastare och förbättrar hudens fuktbalans. Ökad lyster, ett fräscht och yngre utseende redan efter första behandlingen. 

12299127 917297818319397 8837207249131001818 n

12359830 917297938319385 8451415713544920183 n

12342589 917297888319390 1409683533891695440 n

LOTUSMASKER

Vi utsätts för elektromagnetisk strålning dagligen från många olika elektroniska apparater liksom datorer och mobiltelefoner. Strålningen har en skadlig effekt på vår hud och torkar ut huden och orsakar för tidig åldersförändring av huden, fina linjer och rynkor. Lotusblad extraktet tillsammans med den fuktande hyaluronsyran samt växtbaserade kollagen förbättrar cellernas förmåga att ta upp syre och sätter fart på proteinsyntesen och skyddar därmed huden effektivt mot skadliga effekter av elektromagnetisk strålning. Huden känns fräsch och ser yngre ut. Jamela Lotus kollagenansiktsmaskerna är utvecklande speciellt för personer som jobbar vid dator eller tittar mycket på TV.

ACADERMIA - SKÖNHETSMÄSSAN

ACADERMIA - SKÖNHETSMÄSSAN
30/11-2015 Igår blev det en tur till Stockholm på mässa. Det var Acadermia, Allt för hälsan och Fitnessfestivalen, tre mässor samtidigt. Jag träffade team BABOR som hade den finaste montern och nya fantastiska produkter som snart dyker upp på Kellerkliniken. Jag älskar att gå runt på dessa mässor och frossa i alla nyheter. Jag träffar också alltid på människor jag känner - både branschfolk och kunder till mig, vilket gör det ännu roligare!

BABOR SPA EVENT

BABOR SPA EVENT

Tack BABOR SVERIGE för en fantastisk kundkväll på Blue SPA hotel. 
Vi fick bland annat prova på behandlingar som tex saunachill med Linda Myrberg och hennes kollega Christian som är massör åt det danska hovet. Du kan läsa mer om Linda här www.lindamyrberg.com och www.nordicsuperfood.se samt www.saunachill.com

Vi delades in i olika grupper och så fick vi gå till olika stationer. Saunachill var en, en annan var hamam, make up kurs, grooming-hudvård för män, föreläsning om visuell kommunikation med mera. Efter det höll man föredrag i stora salen. Sen bjöds vi på en god middag och till desserten fick vi lyssna till live musik.

Babor kundkväll Lidingö Blue Hotel                                

 

KURS-NBE NANNIC DEEP SKIN

KURS-NBE NANNIC DEEP SKIN
16/5-14 Igår var vi på kurs igen och fick då öva behandlingar på varandra. Här ligger min "kund" i en anti-stress peeloff mask som är en riktigt härlig "smurfmask." Den är helt underbart svalkande, återfuktande och lugnande.
Den nya behandlingen vi tar in på kliniken heter NBE Deep Skin och är en apparatur med kombinerad dermabrasion och microneedling. Den gör inte lika ont som vanlig microneedling och det känns bra att kunna erbjuda denna effektiva behandling på kliniken.
Apparaturen och alla produkter fick vi med oss hem direkt efter kursen samt diplom, så från och med 3e juni då kliniken öppnar officiellt går det bra att boka denna otroligt effektiva behandling.

KURS-ÉMINENCE ORGANIC SKINCARE

KURS-ÉMINENCE ORGANIC SKINCARE

11 april 2014 var jag på kurs igen. I 2 dagar fick jag lyssna på intressanta föredrag om märket Èmenince Organic Skincare och fick prova på deras ansiktssbehandlingar. Både klassisk hudvård och kemisk peeling AHA-behandling. Jag blev väldigt imponerad av AHA-behandlingen att den gav så bra resultat och att den kändes så mycket under själva behandlingen. Det märktes att det var aktiva ingredienser i produkterna och att den jobbade intensivt. Jag fick en prova-på behandling förra fredagen och det var då jag bestämde mig för att jag skulle gå den här kursen och nu var det alltså dags igen att få prova behandlingen. (förrutom den klassiska ansiktsbehandlingen utan AHA-syror).
Jag blev också imponerad av alla underbara dofter och det blev snabbt nya favoriter. En annan sak jag gillar med behandlingarna är att det är så mycket massage i ansiktsbehandlingarna. Här låter man inte ansiktsmasken ligga och verka för sig själv utan man masserar in masken i huden för att senare tvätta bort den igen.
Èminence är ett ekologiskt märke som kommer från Ungern där alla råvaror odlas och produkterna tillverkas men kontoret ligger i Kalifornien där Èminence blivit väldigt känt och populärt de senaste åren. Många Hollywood kändisar som t.ex Madonna, Alicia Silverstone mfl  använder Èminence. Vad sägs om en ansiktsmask i blåbär eller vitlök / tomat. Eller massage i champagneolja? Kroppsinpackning i choklad? Eller några produkter med klassiska örter?

39791596 TGPis          39791624 p9zMP

Ansiktsmasker; jordgubb, vitlök, aprikos, päron, blåbär                                                                                                                 Serum: jordgubb

14846611 eHkH1För varje produkt skänker Émenince pengar att planera ett träd.

BABOR SPA PÅ KLINIKEN

BABOR SPA PÅ KLINIKEN
3 april 2014 blev Marie klar med spakursen i BABOR SPA i Kalmar. Det innebär att hon är utbildad i BABORs nya produktserie för kroppen och deras nya kroppsbehandlingar samt massage.
Jag kan varmt rekommendera denna massage som kallas EFFECTIVE TOUCH BODY MASSAGE
Effective Touch Body Massage kombinerar traditionella behandlingsmetoder med moderna tekniker som reflexologi, akupressur och segment terapi. Massagen återställer livsenergin i kroppen, löser spänningar speciellt i rygg och nacke samt ger ryggraden ökad rörlighet. Huden får ny vitalitet och kroppens egen förmåga till självläkning stimuleras. Effective Touch Body Massage ger en intensiv känsla av välmående och djup avslappning. Välj mellan 4 olika teman; energizing, relaxing, balancing, och shaping.

BABORGANIC 50%

BABORGANIC 50%

BABOR har en egen ekologisk serie som heter Baborganic. Tyvärr har dessa underbara produkter utgått ur sortimentet då man väljer att istället fokusera på Anti-age. Vi säljer därför ut alla Baborganic produkter med 50% rabatt.

Produkterna innehåller;

- Naturliga extrakt av certifierade ekologiska ingredienser som odlas i enlighet med stränga ekologiska krav på tillgänglighet coh artskydd.
- Växtbaserade emulgeringsmedel
- Ecocert. kompatibla råvaror
- Rena, naturliga, Ecocert-kompatibel parfym

 Formlerna har utvecklats;
- utan syntetiska färgämnen
- utan syntetiska parfymämnen
- utan animaliska råvaror
- utan petroleumbaserade ingredienser
- utan paraffiner
- utan PEG
- utan bestrålade ingredienser
- utan genmodifierade råvaror