KURS-ÉMINENCE ORGANIC SKINCARE

KURS-ÉMINENCE ORGANIC SKINCARE

11 april 2014 var jag på kurs igen. I 2 dagar fick jag lyssna på intressanta föredrag om märket Èmenince Organic Skincare och fick prova på deras ansiktssbehandlingar. Både klassisk hudvård och kemisk peeling AHA-behandling. Jag blev väldigt imponerad av AHA-behandlingen att den gav så bra resultat och att den kändes så mycket under själva behandlingen. Det märktes att det var aktiva ingredienser i produkterna och att den jobbade intensivt. Jag fick en prova-på behandling förra fredagen och det var då jag bestämde mig för att jag skulle gå den här kursen och nu var det alltså dags igen att få prova behandlingen. (förrutom den klassiska ansiktsbehandlingen utan AHA-syror).
Jag blev också imponerad av alla underbara dofter och det blev snabbt nya favoriter. En annan sak jag gillar med behandlingarna är att det är så mycket massage i ansiktsbehandlingarna. Här låter man inte ansiktsmasken ligga och verka för sig själv utan man masserar in masken i huden för att senare tvätta bort den igen.
Èminence är ett ekologiskt märke som kommer från Ungern där alla råvaror odlas och produkterna tillverkas men kontoret ligger i Kalifornien där Èminence blivit väldigt känt och populärt de senaste åren. Många Hollywood kändisar som t.ex Madonna, Alicia Silverstone mfl  använder Èminence. Vad sägs om en ansiktsmask i blåbär eller vitlök / tomat. Eller massage i champagneolja? Kroppsinpackning i choklad? Eller några produkter med klassiska örter?

39791596 TGPis          39791624 p9zMP

Ansiktsmasker; jordgubb, vitlök, aprikos, päron, blåbär                                                                                                                 Serum: jordgubb

14846611 eHkH1För varje produkt skänker Émenince pengar att planera ett träd.

Marie Keller

Skriven av : Marie Keller

1000 Tecken kvar