KELLERKLINIKEN startade redan 2007 då i Norrtälje och har sedan dess även varit verksamt i Stockholm. Verksamheten etablerades i Norrköping under 2014 och har nu ambitionen att utvecklas och därmed har också bolaget bytt form till aktiebolag men varumärket Kellerkliniken fortsätter att stärkas med ambitionen att väga i regionen med omnejd.

Marie Keller äger Keller Wellness AB och bolaget registrerades 2016. Dock har verksamheten funnits i gång tidigare i en enskild firma. Marie har lång och gedigen erfarenhet inom hälsa, idrott och medicin med ett flertal utbildningar från professionella skolor.

VISION

Vi erbjuder både resultatinriktade och upplevelserika hälsokoncept och satsar på ett helhetstänk för hela människan. För att kunna inspirera och hjälpa andra människor att leva ett hälsosammare liv,  anser vi det bästa sättet är att själv leva som man lär. Vi brinner för att ständigt utvecklas och anamma de bästa hälsometoder och produkter som finns på marknaden.

Vi vill också utbilda våra klienter med kunskap och inspiration att leva ett friskare liv och erbjuder därför coachning både i grupp och individuellt, kurser och föreläsningar.

KELLERKLINIKENS PERSONUPPGIFTSPOLICY

Kellerkliniken behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning GDPR (General Data Protection Regulation)

Personuppgiftsansvarig:

Keller Wellness AB (Kellerkliniken)

Orgnr: 559049-7938

Nygatan 80b 602 34 Norrköping

info@kellerkliniken.se

Personuppgifter:

Följande uppgifter används för journalföring, anamnes samt fakturering:

Namn, telefonnummer, personnummer, adressuppgifter, e-post, foto, film, medicinlista, sjukdomar/besvär.

Kategori: Klienter och leverantörer

Tidsgräns:

Livstid men kan borttages på begäran

Uppföljning:

Årligen

Säkerhetsrutiner:

Data lagras säkert hos leverantör Clinicbuddy och Visma.

Dator och mobiltelefon är skyddade med lösenord, anti-virus program, kryptering. Behörighet av endast en person.

Papper arkiveras i låst skåp som står i separat avdelning med behörighet av endast en person.

Ingen information skickas vidare till annan organisation eller utlandet. Klienten kan när som helst begära

personuppgifter om sig själv via info@kellerkliniken.se

För mer information kontakta oss på info@kellerkliniken.se